Борисов цели да изплаши хората да не гласуват и изборите да

...
Борисов цели да изплаши хората да не гласуват и изборите да
Коментари Харесай

Христо Иванов отговаря на Борисов: Сезирай приятеля си Гешев, Севи да му пише по чатчето |

Борисов цели да изплаши хората да не гласоподават и изборите да се решат от твърдото ядро на ГЕРБ, съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във видео онлайн от Велико Търново.

Така той задочно отговори на Бойко Борисов, който по-рано съобщи, че са.

" Борисовите умотворения ", както се изрази Иванов, са манипулативни и лъжливи, тъй като софтуерът на машините може да се управлява, в случай че всички партии получат достъп до изходния код и специалистите на партиите ревизират дали всичко е наред. Този способ за надзор е заложен в Изборния кодекс.

Съпредседателят на Демократична България обаче съобщи, че това не се случва, тъй като представителите на ГЕРБ в ЦИК блокират приемането на достъп до кода.

" Твоите хора в ЦИК си седят на ушите и не ни поддържат, както е по закон, с цел да получим достъп до изходния код. "

Според него водачът на ГЕРБ лъже и измисля невероятни истории за нарушавания на изборите.

" Ако имаш доказателства, обърни се към твоя другар Гешев. Севи може да му написа в чатчето . Сезирайте го, тъй като по този начин се прави. Да вземе най-сетне да свърши някаква работа ", обърна се той към Борисов.

В противоположен случай той призова някогашния министър председател да спре да лъже и плаши хората.

Съпредседателят на Демократична България отговори и на изказванието на водача на ГЕРБ, съгласно когото .

Иванов съобщи, че колкото Демократична България е взела участие в избора на членове и ръководители на комисии, толкоз е взела участие и ПГ на ГЕРБ. Според него това изказване на Борисов е манипулативно.

Христо Иванов съобщи още, че въпреки и Борисов да отхвърля връзка с Движение за права и свободи, то кметовете на ГЕРБ се " гушкат с Пеевски ", който е " най-хубавият другар на Борисов ".  По думите му ГЕРБ и Движение за права и свободи " подтискат изборната интензивност и ерозират доверието в изборите ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР